Вино столове напівсолодке біле
Сортовий склад: ркацителі, аліготе
Смак: повний, гармонійний, з пікантною гірчинкою в післясмаку.
Подібно відомому традиційному танцю - Ачарулі, це біле напівсолодке вино закрутить голову квітково-пряним ароматом, сп'янить нотами меду, подарує насолоду від повного, гармонійного смаку і здивує пікантною гірчинкою в післясмаку. Спробуйте поєднувати його з хачапурі або з піцою, власне, з усім де є хліб і сир, і вам відкриються нові дивовижні грані смаку і насолоди.
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-13,0% об. Цук. 3,0 – 8,0% мас.
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-13,0% об. Цук. 3,0 – 8,0% мас.
Вино столове напівсолодке біле
Сортовий склад: ркацителі та європейські білі сорти винограду.
Аромат: мигдалю з легким димним відтінком, нотами медової дині, яблука і цитрусових.
Смак: Легкий освіжаючий з нотами тропічних фруктів.
Ноти яблука, мигдалю, цитрусових і прянощів – саме таким повинен аромат свободи гірських долин, і саме ці аромати ви безпомилково вгадаєте, коли будете насолоджуватися цим вином. Ну, а легкий освіжаючий смак з тонами тропічних фруктів і ледь помітною горіховою терпкістю, робить його бездоганною парою для страв з м'ясом птиці, сирів і легких салатів з вершковою заправкою
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-13,0% об. Цук. 3,0 – 8,0% мас.
Вино столове сухе червоне
Сортовий склад: Сапераві
Має насичений інтенсивний смак і глибокий темно-гранатовий колір, присмак з легкою терпкістю чорниці та шовковиці. В ароматі відчуваються легкі тони малини, фіалок і чорноплідної горобини.
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,5-14,0% об.
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-14,0% об. Цук. 0,5-2,5% мас.
Вино столове напівсухе червоне
Сортовий склад: Сапераві і Мерло
Аромат: аромати ягід (ожини, черешні, малини), фіалки і дикої сливи.
Смак: м'який, округлий, легкий.
В ароматі вина переважають аромати ягід ожини, черешні, малини, фіалки і дикої сливи. А його м'який округлий смак з тонким присмаком ягід і ледь вловимими нотами какао, роблять його ідеальною парою для ніжних паштетів та м'ясних салатів.
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-14,0% об. Цук. 0,5-2,5% мас.
Вино столове напівсолодке червоне
Сортовий склад: Сапераві і Бастардо Магарачский
Аромат: чорна смородина, ноти граната, вишневі мотиви, ожина і чорнослив.
Смак: Виразний, приємно солодкуватий з ніжною кислинкою.
Ароматична структура цього червоного напівсолодкого вина будується навколо найніжніших фруктово-ягідних обрисів: чорна смородина, вишня, гранат, ожина, чорнослив - спробуйте розгадати усе багатство ароматних нот цього букета. Тільки після цього, приступивши до дегустації, ви зможете повною мірою насолодитися виразним, приємно солодкуватим смаком цього вина з ніжною кислинкою в післясмаку. Саме такий округлий смак робить це вино прекрасним аперитивом, а у поєднанні із солодкими десертами, воно не загубиться, а тільки відкриється по-новому.
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-13,0% об. Цук. 3,0 – 8,0% мас.
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-13,0% об. Цук. 3,0 – 8,0% мас.
Вино столове напівсолодке червоне
Сортовий склад:
Сапераві і Каберне-Совіньйон
Аромат: чорна смородина, ожина, чорного перцю
Смак: округлий, насичений фруктово-ягідний.
Схиляючись над келихом цього червоного напівсолодкого вина і вдихнувши його виразний аромат, у первинному ароматі відчуваються ноти чорної смородини, ожини, фіалки. А що ж стосується смаку, то це округле насичене і фруктово-ягідне поєднання захопить вас у вир гастрономічного задоволення з першої до останньої краплі. Смак цього вина може затьмарити легкі страви, проте чудово підкреслить жирне м'ясо і копченості
Об’єм 0,75 дм³. Алк. 9,0-13,0% об. Цук. 3,0 – 8,0% мас.
Яскраві та насичені вина, що беззаперечно Вам запам’ятаються. Пригубивши ці прекрасні вина, в крові запалюються ритми націоналного грузинського танцю - Ачарулі, лунають переливи пісні горців - Долурі, відчувається аромат свободи Алазанської долини, постає величність і різноманітнність відтінків Пиросмані.
- грузинські сорти винограду
при виробництві вин Adjari використовуються переважно грузинські сорти винограду - Сапераві і Ркацителі. Активні смаки і аромати, властиві грузинським сортам, гармонійно доповнені європейськими сортами (Аліготе, Каберне Совіньон, Бастардо, Мерло), додаючи яскравому грузинському стилю вина витонченості та вишуканості.
- традиційний стиль вина
потужними, яскравими та насиченими за смаком і ароматом вина Adjari стають завдяки особливостям технології виробництва, а саме процесу бродіння. Крім виноградного соку, в ньому беруть участь шкірка, кісточки, м'якоть і навіть гілочки винограду, наповнюючи майбутнє вино інтенсивним кольором, багатим ароматом і неперевершеним смаком.
- тільки найпопулярніші смаки, що давно завоювали любов українців
в лінійці зібрані найяскравіші позиції давно знайомі покупцям - Сапераві, Алазанська долина, Піросмані та новинки - купажні Долурі і Ачарулі. Насичені і незабутні бленди Adjari - це зустріч, яку точно не варто відкладати.
Потужними та насиченими за смаком і ароматом вина Adjari стають завдяки особливостям технології виробництва, а саме процесу бродіння. Крім виноградного соку, в ньому беруть участь шкірка, кісточки, м'якоть і навіть гілочки винограду, наповнюючи майбутнє вино інтенсивним кольором, багатим ароматом і неперевершеним смаком. При виробництві вин Adjari використовуються переважно грузинські сорти винограду - Сапераві і Ркацителі. Активні смаки і аромати, властиві грузинським сортам, гармонійно доповнені європейськими сортами винограду (Аліготе, Каберне Совіньон, Бастардо і Мерло), додаючи яскравому грузинському стилю вина витонченості та вишуканості.
Аджарія - райський куточок, круглий рік потопає в зелені і омивається Чорним морем. Давня земля біля підніжжя гірських хребтів Кавказу, незвичайно красива і самобутня. Тут панує чудовий м'який клімат і велична природа. Тут народжується найсоковитіший виноград.
Аджарія славиться своєю гостинністю.